26 aprilIdag är det inte lika gött väder, varmt ioförsig men lite molnigt.

Tänkte lägga upp lite bilder från tävlingen å säga grattis igen till alla duktiga miniorer.
mixlaget tog hem guld i smålandstrippeln och flicklaget kom på 4e plats. mixlaget tog dessutom grenseger i trampett och flicklaget grenseger i hopp! ni är bäst! (:


image17

image18

image19sol (:
va härligt med fint väder, har legat ute å solat, är inne å hämtar lite fika nu, bara kaffet som ska bli klart sen blir det ut i solen igen.

Hoppas alla får en solig dag!

Ledig idag..

Idag har man vart ledig, skönt!
Har köpt en bänkskiva till datarummet idag, äntligen ska det bli i ordning där inne. Blev en fin bänkskiva i ek som vi ska ha våra två datorer på och symaskinen, tänkte få plats med en liten scraphörna med :D


Kom precis hem från gymnastikenträningen nu, har haft en extra träning med gymnasterna en timma idag. Ska iväg till Nässjö nästa helg å tävla så vi övade lite på friståendet idag. ska bli kul å se hur det går! första gången för barnen som dom tävlar i fristående så de ska bli spännande!

här kommer två nya LOs också. inspirerade av Anzan

image14


image15

lite lika varandra kanske men men, lite nöjd iaf (:pain!Trillade med cykeln på vägen hem från jobbet innan, hur lyckas man? haha. Asgarvade å lipade samtidigt! Johan säger att jag cyklar vingligt så han blev ju inte jätteförvånad ändå när jag flög över cykelstyret som jag cyklat in med i ett staket... hmm ska nog börja tänka på min säkert å skaffa mig en cykelhjälm!

Här kommer en LO på min moster angelica, gjorde en på henne eftersom hon aldrig gör något på sig själv =D
image13
Hemma igen..

Nu är man hemma igen efter en helg i Jönköping. Va kul å träffa alla men nu e de skönt å va hemma igen (:

Handlade i hildas rum butiken innan så har pysslat lite :P

image12
Jönnet imorgon..


Måste först berätta att jag vann 1000spänn när jga ringde in till "nattliv" å gissade rätt ord igår natt, haha. Och inte nog med!... johan ringde också in och kom fram och visst vann han en tusing med! lagom fint minsann! (:


Imorgon åker jag till jönnet, ska bli hur fint som helst! Morfar på lördag, sne blir att shoppa på IKEA på söndag.. ska nog shoppa lite nya scrappgrejer på Hildas rum också, har ju ingenting knappt :(

har ändå gjort en ny LO (av ingenting :P) på lilla Hilda.
image11
sötnöt (:vår


Idag har det vart riktigt skönt väder ut, men är ju sjuk så jag har fått hålla mig inne hela dagen.. Har iaf gjort en ny LO med vårtema! nu längtar man bara till våren är här på riktigt!
image10
RSS 2.0